Garaget CrossFit Umeå


 

TJÄNSTER

INTROPROCESS

Om du inte har tränat CrossFit innan du börjar hos oss erbjuder vi dig en introprocess där du får en introduktion till CrossFit som är anpassad helt och hållet efter dig, din nivå och dina förutsättningar. Detta för att du ska få en så bra start som möjligt hos oss!


Efter en introprocess är målet att du ska ha fått grundläggande kunskap om funktionell träning, en genomgång av tekniken inom funktionell träning och fått testa på en mängd olika övningar som ingår i CrossFit. Du ska efter introprocessen känna dig trygg med att fortsätta din träning, oavsett om det är via gruppklasser eller fortsatt individuellt upplägg.


Boka ett introsamtal för mer information.

PERSONLIG TRÄNING

Hos oss kan du boka personlig träning med en coach. Det kan vara ett enstaka tillfälle för att få lite tips och trix. Kanske du vill gå igenom tekniken i en specifik övning? Du kan också ha personlig träning inkluderat i ditt medlemskap, så du vet att du får träffa din coach varje månad eller mer. Du kan då få hemläxor mellan passen som coachen följer upp. Vilket hjälper dig i din utveckling. 


Pris: 850kr/tim

5 pass: 750kr/tim

10 pass: 700kr/tim

MAMMA CROSSFIT

En 8 veckor lång kurs där du som gravid eller nybliven mamma får träna tillsammans med andra mammor för att bygga upp en stark kropp. Passen leds av legitimerade fysioterapeuter med en god kunskap om kroppen.


Nästa uppstartsdatum samt anmälan hittar du HÄR.


- Vi tar hänsyn till hur kroppen känns och anpassar övningar efter behov. 


- Det går självklart jättebra att ta med sig sitt barn under dessa pass. Vi har hela träningsytan för oss själva!


-Utöver dessa mammapass så har du även tillgång till obegränsad egenträning i våra lokaler. 


Pris: 1495kr

LAGTRÄNING

Ta ert lag till en ny nivå!


Vi hjälper gärna ditt idrottslag med fysträningen. Hos oss får ni den bästa träningen skräddarsydd efter den sport ni är aktuella inom. Vi hjälper er att bygga styrka, smidighet, rörlighet och snabbhet. Dessutom hjälper vi er att jobba skadeförebyggande.


Träningsupplägget komponeras ihop av professionella coacher och legitimerade fysioterapeuter. 


Kontakta oss för offert.

KIDS & TEENS

Rörelseglädje för våra yngsta medlemmar!


Målet är att öka tränings- och rörelseglädje hos barn och ungdomar mellan 10-17 år. Denna grupp får testa på CrossFit och allt vad det innebär! Vi lägger stor fokus på teknik och att röra oss bra. Samtidigt som vi bygger styrka och ökar konditionen. Vi lägger stor vikt vid att träningen ska vara varierad, rolig och utvecklande för att väcka en träningsglädje som följer med resten av livet!


Kursen sträcker sig i 10 veckor.


Pris: 1195kr

FÖRETAGSTRÄNING

Vill ditt företag satsa på friskvård? Företagsträning hjälper er att hålla er friska på arbetsplatsen samtidigt som det skapar en gemenskap och sammanhållning. Vi erbjuder upplägg där ni som företag kan träna hos oss kontinuerligt varje vecka eller vid enstaka tillfällen.


Här är exempel på vad vi kan göra för er: 


-Kontinuerliga gruppklasser för arbetslaget/medlemmarna! Träna tillsammans på morgonen, lunchen eller kanske efter jobbet? 


-Event som kick off eller friskvårdsdagar, vi kan kombinera träning med snack om kost och hälsa.


-Förmånliga medlemskap för er som vill ordna träningsmöjligheter för era anställda. 


-Vi kommer till er! Vi tar med utrustning och kör passet i er lokal. Eller varför inte utomhus? 


Kontakta oss för offert.

KONTAKTA OSS

 
 
 
 

SAMARBETSPARTNERS