Garaget CrossFit Umeå

VAD

ÄR 

CROSSFIT?

VAD ÄR CROSSFIT?

CrossFit som träningsform kretsar kring funktionella rörelser. Det betyder att träningen är baserad på ett helhetstänk där vi använder hela kroppen i mängder av olika - för kroppen naturliga - rörelser.
Detta för att använda och stärka kroppen på ett sätt som gynnar oss i övriga livet. Vi tränar såväl kondition som styrka och rörlighet. 


Det innebär att vi gör allt från att springa, lyfta, kasta, hänga och klättra etc. Träningen är konstant varierande och utgår ibland bara från kroppen som utrustning och vikt, och andra gånger använder vi skivstänger, kettlebells, hantlar m.m.

Allt detta gör vi på Garaget CrossFit i en härlig gemenskap där vi peppar och lyfter varandra - tillsammans är och blir vi starka!


På vår box så ligger fokus på att du som medlem hela tiden ska få möjlighet att utvecklas och lära dig mer om din träning.

Vi vill se att du som medlem får möjlighet att nå dina mål, oavsett hur erfaren du är och hur långt du kommit i din träning.

Vi lägger inte fokus på HUR kroppen ser ut
- utan VAD VI KAN GÖRA med våra kroppar!

Du kommer aldrig ångra att du tog steget

och investerade i dig själv

- för ett långt och aktivt liv! 

VEM KAN TRÄNA CROSSFIT?


Svaret är: ALLA!

Det spelar ingen roll om det är första gången du sätter din fot på ett gym eller om du har tränat hela ditt liv - alla kan träna CrossFit och alla kan träna tillsammans!

Träningen är väldigt enkel att anpassa efter din nivå, och vi har coacher på plats som mer än gärna hjälper dig med detta.


VARFÖR SKA DU TRÄNA CROSSFIT?


Korta svaret:

För att det är för alla och en otroligt rolig och varierande träningsform!

KONTAKTA OSS

 
 
 
 

SAMARBETSPARTNERS